et cetera

Valnøddelagkage

3 gode lagkagebunde

et skvæt portvin – eller anden yndlings “spirituosa” – vi har f.eks. også prøvet rom og Amaretto

½ liter piskefløde

250 gram valnødder + 12 pæne halve til pynt (alternativt chokoladekaffebønner)

evt. hakket mørk chokolade

Glasur:

flormelis

et par spsk stærk nescafé

 

Lagkagebundene stænkes med portvin, madeira – eller måske Amaretto, som idag

Fløden piskes og hakkede valnødder – og evt. hakket mørk chokolade – vendes i

Fløden fordeles mellem bundene

Mokkaglasur røres af vand, flormelis og nescafé – og smøres eller dryppes ud på toppen (vi kan her i huset godt synes, at et tykt lag glasering over hele kagetoppen, kan blive “for meget” – så derfor drypperiet).

Lagkagen pyntes med de halve valnødder eller chokoladekaffebønnerne

Endnu ingen kommentarer

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Endnu ingen kommentarer, men din er velkommen.

Læg en kommentar

Jimmy