et cetera

Friday Next A’dam

onsdag 5. maj 2010 · 9 kommentarer · Amsterdam, Opslagstavlen

Det er et stykke tid siden, at jeg sidst har haft en indførsel i min Moleskine City Notebook over Amsterdam.

Via bloggen Style Files, blev jeg imidlertid gjort opmærksom på en ny livsstilsbutik, “Friday Next“, som meget bekvemt er beliggende i netop denne min yndlingsby over dem alle.

Når jeg nu kalder “Friday Next” for en “livsstilsbutik”, er det fordi der bl.a. er samlet møbler, interiør, accessories, mode og sågar en café  under samme hat – eller tag.

Det er helt klart et koncept, som jeg tror vil vinde frem. Bortset fra den totaloplevelse det er at se mange forskellige produkter i samspil med hinanden, så åbner det jo nemlig også mulighed for en slags convenience-shopping. Man præsenteres simpelthen for stilfulde valg indenfor hele livsstilsområdet – og spares turen fra butik til butik. Tænk blot på “10 Corso Como” og “Colette“, som er et must for alle mode- og designinteresserede, når turen falder forbi Milano eller Paris.

Jeg er da bare allerede  klar til at tage til Amsterdam – friday next (på næste fredag) ;-)

9 kommentarer indtil videre ↓

 • Sister Bonde

  Er vi i Amsterdam samtidigt? Altså – du der do.

 • Karin

  Ta’ mig mæ’!!!

 • Bibbi

  SÅ meget snyd :o/

  N.B.: Misundelse ligger mig fjernt, så jeg ønsker selvfølgelig god tur! ;o)

 • et cetera

  Nejnejnej – jeg skal da ikke til Amsterdam næste fredag – men hvor ville jeg ønske, at jeg skulle. Der er bare lavet note om butikken her, som jo hedder “Friday Next” (næste fredag) – til næste gang jeg rent faktisk skal til A’dam – for en næste gang bliver der … og snart! :-D

 • Therese

  Jeg har aldrig været i Amsterdam, men der ser bare så skønt ud. Den dér Moleskine, har jeg også – bare med London.

  Lige nu drømmer jeg om to af de nye Moleskine Passion bøger. En med opskrifter og en med vin. De fåes til næsten det halve på engelske Amazon.

  I går faldt jeg over to små søde Moleskone softback notesblokke. Jeg købte dem i pink og rose, men de kunne også fåes i blå toner. Bog & Idé er begyndt at forhandle dem.

 • et cetera

  Theres, jeg tror QAmsterdam lige vil være en by for dig :-)
  Jeg har også en Moleskine City Guide til London – og den seneste jeg har købt er til Lissabon, hvor jeg aldrig har været, men håber at komme indenfor en overskuelig fremtid ;-) Passion-linjen er ligeså genial som guide-bøgerne og jeg skal helt sikkert have den til opskrifter!
  – og så er de små notesbøger i pastelfarver jo netop simplthen så fine – skønt de “gamle” sorte også stadig er et stykke klassisk historie, som Churchill og Hemingway har brugt til at tage notater i …

 • Kristine

  Hmmmm…… dem havde jeg aldrig set før.
  Tak for tippet.
  Tror jeg vil nuppe mig en med London, Barcelona og mon ikke også Amsterdam, nu jeg er igang ;)
  Ha’ en dejlig dag
  Kh
  Kristine

 • et cetera

  Velbekomme, Kristine – og tak i lige måde :-)
  (Moleskines er jo stærkt vanedannende – i alle sine former)

Læg en kommentar

Jimmy