et cetera

Ulden

søndag 28. februar 2010 · 4 kommentarer · [et cetera]

 

U lden er en rigtig god beskrivelse af dagens vejrtype. Uldne var også et par af gårsdagens påklædningsdele fra den den lag-på-lag-mode, som jeg praktiserer for tiden. Nogle mennesker er udstyrede med utroligt gode indre varmeapparater. Jeg er ikke ét af dem! Skønt jeg får medicin, som indimellem giver næsten graviditetslignende hedeture.

Resten af tiden er jeg en frossenpind.

Jeg har heldigvis, denne vinter, været usædvanligt veludstyret udi de lækreste ryg- og halsvarmende sager i uld, silke og kashmir – takket være et dejligt og gavmildt menneske i min umiddelbare nærhed.

Husbond og Yngste er til gengæld ikke frossenpinde. Især ikke husbond, som udendørs foretager hegnreparationer lige i dette øjeblik – i korte poloshirt-ærmer!

4 kommentarer indtil videre ↓

 • diana rose

  Kære Etcetera.
  Hvorfor er det lige man får fornemmelser når man ser noget i lime? Jeg æ l s k e r lime.
  Og opskriften på den skønne sag – hvor mon den findes andre steder end i Liselottes hoved?
  God søndag til dig og dine fra Ebeltoft og Diana

 • Pernille

  Uhm, ja uld. På fødder, nakke og rygstykker. Om hænder og helst også i hænderne, når der arbejdes… jeg er vist også en frossenpind, og vores lejlighed uden den store isolering :)

 • unikarina

  Frossenpind – det er jeg også, pånær lige før jeg vågner og morgenen. Så koger jeg helt op – og så er det som om varmeforbruget er brugt for resten af dagen!! Jeg bruger også uld – det er et meget skønt materiale!

 • et cetera

  Diana Rose – jeg ved det simpelthen ikke. Hverken hvorfor lime er sådan en appelerende farve – eller om der findes en skrevet opskrift på det lækre sjal … men rigtig god søndag aften til dig :-)

  Pernille, naturmateialer er uovertrufne :-)

  Unikarina, jeg har det præcis sådan, inden jeg lægger mig til at sove – måske er det kropstermostaten der lige går lidt grassat når der skrues fra dag- til nattemperaturer – og vice versa ;-)

Læg en kommentar

Jimmy