et cetera

Solskinslørdag

lørdag 27. februar 2010 · 6 kommentarer · Hjertevarmere, [et cetera]

Solen skinner ikke en disse udenfor – men den gør herinde!

Jeg måtte gå meget tidligt i seng i aftes – allerede ved 21-tiden. Laktoseintoleransen havde drillet et par døgn, med deraf følgende halvvågne nætter, kvalme og det der er værre – samt de forbandede smerter i led og muskler der desværre også følger med.

Jeg nægter at lade lige dén skavank sygeliggøre mig, så jeg prøver at leve helt normalt – stå op og gøre hvad jeg skal dagen igennem, men træt det bliver man altså til sidst og så må man jo lægge sig tidligere end normalt. Jeg faldt da også forholdsvis hurtigt i søvn.

Her til morgen havde jeg ærinde på sønnens tidligere værelse – og falder næsten over et par fødder i str. 47. Min dejlige søn er det som ligger der, lige så lang han ér – og det er lang! 

Knægten sover sin sødeste søvn. Han havde godt nok ladet et ord falde om, at han ville kigge hjemover i går – men jeg troede da ikke det blev til noget, da han ikke var dukket op inden jeg tørnede ind.

Det gjorde det så – og  jeg er overrasket over, hvor lykkelig mor her bliver ved fornemmelsen af at begge mine unger igen ligger og snorker trygt under barndomshjemmets tag …

Der skal ikke meget til at glæde forældre :-)

6 kommentarer indtil videre ↓

 • Liselotte

  Nej, heldigvis :-)

  God lørdag med hele familien under tag :-)

 • vendelboen

  Du har så ret :-)

 • Anne

  Ja…her måtte jeg til morgen tjekke om min var hjemme (dog ikke på besøg, men hjemme fra fest)…det var han…så der var også glæde hos mig :-D

 • Olines

  Du har ret og mit hjerte svulmer af kærlighed til mine piger når jeg læser dit indlæg. Hvor er vi heldige… God lørdag.

 • Eva

  DEN glæde kender jeg også. Det er nu allerbedst, når de er her alle 4.

 • et cetera

  Tak, Liselotte – det er skønt når alle er under samme tag :-)

  Ja, det kan vi da ihvertfald blive enige om, Vendelbo ;-)

  Anne, jeg har måttet tvinge mig selv til at gå i seng, når de er til fest – og har opdaget at jeg egentlig sover forbavsende godt. Mellem os sagt, er det nok mest fordi jeg ved, at deres far har fuldt tjek på om de er nu også er kommet sikkert hjem ;-)

  Olines, det er vi :-)

  Eva, det er en særlig glæde, som jeg især har oplevet nu hvor den ældste er flyttet …

Læg en kommentar

Jimmy