et cetera

Around the house – the bathroom

fredag 26. februar 2010 · 6 kommentarer · Corners of my home, Indoors, Snapshots

Sidste guidede tour i mit hjem, i denne omgang, er det nyrenoverede badeværelse. Det mangler den sidste finish – og sådan er det nu engang her i huset. Sidste gang vi renoverede var der fejelister og dén slags, som aldrig nogensinde kom op. Det må jo trods alt ikke betyde alverden for os – for så fik vi det jo nok ordnet.

Det er et meget “straight” rum, primært i sort, antracit og hvidt. Det er meget, meget nemt at holde. Derfor må jeg lige bemærke, at de lidt mørkere fuger i brusenichen herunder ikke skyldes  misfarvning, men simpelthen at der lige havde været én i bad, da billedet blev taget. Vi elsker alle det rum højt – men der spores især for teenage-beboerens vedkommende, tydelig og svær glæde, ved hyppigere og længere ophold.

 

 

Rummet er endnu uden ret mange af de abekattestreger, som præger resten af huset – eller joh, forresten … lidt er der da …

  

Midt i alt det grå og hvide med børstet stål og blankt krom, er en gammel kærlighed bevaret –  limegrønt.

Jeg elsker den farve i småbitte dryp. Der findes ingen farve, der for mig er mere saftig, frisk og vitaminrig – og så skal der jo nemlig ikke ret meget til … før det “spiller”.

6 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy