et cetera

Lukket!

fredag 10. april 2015 · 21 kommentarer · Skidt og kanel, [et cetera]

Efter små 8 år er [et cetera] endegyldigt en saga blot    – men jeg lever stadig på Instagram som @truetcetera …

21 kommentarer indtil videre ↓

 • Lene

  Ok….. Så er det tiden hvor jeg skal finde ud af det der instagram… Held og lykke fremover. Tak for inspiration og tanker :-)

 • et cetera

  Tusind tak, Lene – og det der Instagram er slet ikke svært, bare anderledes ;-)

 • diana rose

  Kæreste Ulla.
  Ja, jeg skal også på “kursus”, hvis jeg fortsat skal følge dig.
  Har savnet dig og kikket forgæves her længe, – men fred skulle du have, hvis det var det, du havde brug for – du vidste jo vi, der ville dig det bedste, var “derude”, og kunne nås, når du var klar igen.
  Men jeg ønsker dig det bedste, og husk at “gå på lageret” efter de knus, du OGSÅ har fået gennem tiden, og slet de negative brokker.
  Gode karmaknus fra Diana, der ofte vil sende dig en kærlig tanke

 • Dorthe lige om hjørnet

  Det gør mig ondt, og jeg vil savne dig her, men heldigvis følger jeg dig allerede på instagram med stor fornøjelse :-)
  Det gør ONDT, når man i den grad fejlbedømmer mennesker, og jeg kan sagtens følge dig. Jeg har i denne uge også fået en grim grim en over nakken, nok fra en kant jeg vidste, jeg kunne få den fra, men alligevel ikke så slemt, som den blev :-(
  Men jeg tænker også, at det var så det, og jeg vil ikke savne vedkommende overhovedet, men desværre vil jeg savne andre tæt på vedkommende meget :-(

 • et cetera

  JeG ved I var nogle der ville mig det bedste, Diana – og jeg har elsket jer for det! Langt hen ad vejen har det også været netop Jer der drev værket, men nu er jeg skrevet tør. Min mand “forlanger” at jeg bevarer domænet, så måske vender jeg tilbage på et tidspunkt, men der er ting knyttet til netop denne blog som nok siger ikke med det første, måske aldrig. Jeg ville også elske hvis du fulgte med på Instagram, for jeg vil nødig “give slip” på dig, men hvis det ikke er din kop te, forstår jeg selvfølgelig det. Knus retur – og kærlige tanker vil også blive sendt i din retning, kan jeg forsikre!

 • et cetera

  Hvor ER jeg glad for at vide at du er med “ovre” på Instagram, Dorte … og hvor er jeg ked af at høre at du har haft en grim oplevelse, det er man bare aldrig forberedt på, uanset om det ikke overrasker – og ja, så er det trist at der ryger nogle med som man rent faktisk vil savne – i modsætning til “hovedpersonen”! :-(

 • Vendelboen

  Kæreste Ulla.
  Jeg ved, vi er mange, der er kede af ikke at skulle læse dine mange dejlige indlæg på din blog. Men jeg kan sagtens forstå, at der kan være ting, der gør, at sådan må det være. Nu er jeg jo så heldig at kende dig IRL, så jeg kender dig jo som menneske. Du må aldrig holde op med at være det skønne menneske, du er. At mennesker skuffer dig, siger da så meget om dig og din evne til at dele ud af dig selv. Det vil jo så til tider blive udnyttet på den forkerte måde – desværre.
  Du er et “stort” menneske med masser af varme, empati, omsorg og mange mange flere skønne ord. Du er en stor inspiration for mange mennesker i mange forskellige sammenhænge. Og jeg tør godt at sige fra både Bibo og jeg, at du er “the Best”. ❤️

 • Fisker & Fernández

  Kære Ulla,

  Det med dømmekraften er vi jo, som du allerede ved, to om. Det er bare ikke fedt, at skyde SÅ langt ved siden af. Men det er jo der, hunden ligger begravet, vi ved jo aldrig helt, hvem som sidder bag skærmen.

  Tiderne skifter… Jeg har selv opgivet, at holde min blog kørende, og kører nu ren instagram. Jeg synes ikke, at jeg har tid til at vedligeholde en blog, som jeg gerne vil have, at den skal være. Jeg glæder mig i øvrigt over, at vi forsat er i kontakt på andre medier.

  Et kæmpe knus

 • Anette

  Hvor trist at du har mistet din bror. Jeg har holdt meget af din blog og de refleksioner som den har igangsat hos mig. Jeg ønsker dig god vind fremover – jeg er ikke på IG ved ikke om jeg kommer det.

 • Katrine

  Hvor er jeg ked af at læse det! Jeg forstår dig, men jeg er stadig ked af det. For jeg har fulgt dig meget længe – og har (selvfølgelig) fundet dig på IG også ;)
  Vi ses “over there” ;)

 • Susanne

  Trist at høre, men forstår dig godt, vi “ses” jo alligevel på IG :-)
  Knus Susanne (muttidutti)

 • Karin

  Det er med både vemod og respekt at jeg læser dine ord. Tak fordi du er så ordentlig at give en forklaring til mig og alle der har nydt dine ord og billederigennem årene; det siger mig bare endnu engang at du er et rart og omhyggeligt menneske.
  Jeg er ikke på instagram men har da aldrig været mere fristet end nu;-) Måske vi ses der.
  Du og din familie ønskes alt godt, fortsat fremgang og udvikling.
  De kærligste hilsner og tanker
  Karin

 • diana rose

  Hej igen, kære Ulla.
  Hvis du ikke lukker dit domæne ned, kan vi, der ofte tænker på dig og dine, jo bare sende en lille, uforpligtende hilsen – så gå ind og se efter med jævne mellemrum.
  Knus fra Diana

 • Malene

  Jeg har haft dig i tankerne flere gange på det seneste. Du har været hårdt ramt af både sygdom og ikke mindst jeres svære afsked. Så jeg forstår godt hvis lyst og overskud er svingende. Jeg vil dog glæde mig over at jeg stadig kan følge dig på IG og så kigger du nok også forbi min platform i ny og næ. Din varme og altid betænksomme og eftertænksomme kommentarer vil jeg i hvert fald nødigt undvære.

 • Inger Bonde

  Du livet værd, det er hun ikke.
  Knus og jeg dytter, når jeg kører igennem. Mor har købt et lille hus i Strandgade, Sæby :-)

 • jonna

  Jeg har kigget mange gange og det er trist du har mistet din bror, verden bliver mindre når nogle vi holder af forsvinder. Du har delte meget med os og en skam at der er mennesker, der ikke har det jeg vil kalde pli. Jeg vil savne dig men håber det bedst for dig og din flok, desvörre kan jeg ikke finde ud af det andet. men vil kigge en gang imellen måske du får lyst igen en dag, at skrive. Ha det rigtig godt og nyd den dejlig sommer der venter på os.

 • Bibo

  Hvad Vendelboen har sagt. <3

 • diana rose

  Kæreste Ulla.
  Bare en kærlig tanke og krammeknus fra mig i Ebeltoft

 • Pernille

  Det er afsindigt vemodigt, når en blogger vælger at stoppe. Men vi skal blogge for egen vinding, ikke for andres, og når det ikke længere føles rigtigt skal der være plads til at slå en knude eller trække en streg i sandet.
  Jeg kommer til at savne dine skriverier, for jeg har nydt at læse med. Jeg kigger med på Instagram, også selvom det i virkeligheden aldrig rigtig kommer til at fange mig.
  Tak :)

 • diana rose

  Kæreste Ulla. Bare et lille vådt sommerkram, med mange tanker og ønsker for du har det ok. Mange kærlige bamsekram fra Diana

 • diana rose

  Kære Ulla.
  Er du sød at sende mig din mail – jeg kan åbenbarts ikke svare dig på mail-måde .
  Knus Diana

Læg en kommentar

Jimmy