et cetera

London – mulig shoppingliste

søndag 8. februar 2015 · 12 kommentarer · London, Opslagstavlen

(null)

Om en uge befinder jeg mig i London, så der bliver talt en del om hvad vi vil se og hvad og hvor vi skal spise. Til gengæld er der ikke så meget på indkøbslisten denne gang, men der er da et par ting som jeg godt kunne finde på at kigge efter, hvis det falder for …

“How to Be Parisian Wherever You Are: Love, Style, and Bad Habits” af bl.a.
Caroline De Maigret er en lille bog jeg rigtigt godt kunne tænke mig at bladre i og selvfølgelig også købe, hvis den lever op til forventningerne.

Det lækre livsstilsmagasin “Cereal” har lavet en London-guide, som jeg også gerne vil kigge nærmere på.

Kommer vi forbi en Zara, og mon ikke vi gør, er der både et par ballerinaer og et par flettede herresko, der skal tjekkes.

Endelig synes jeg, min nye souvenirtradition, med at hjembringe en Chanel neglelak til samlingen er lidt hyggelig – og dér har jeg kig på en fin rosa.

Måske kommer jeg ikke hjem med én eneste af disse ting – måske falder jeg spontant over noget helt andet … men det er da altid sjovt at gøre sig tankerne :-)

12 kommentarer indtil videre ↓

 • Trine F

  Det lyder til at du har planen klar for en herlig uge.
  Datteren og jeg er igang med planlægningen til vores uge i London i juli måned. Musical og Harry Potter vandring ;-)
  Jeg har ikke været i London siden 1984, så er på bar bund med hvor man skal bo. Hotel eller B and B ? gennem rejsebureau eller sætte det sammen selv, vil jo helst ikke snydes. Mulighederne er så mange i dag, så jeg er helt ør i hovedet.
  Jeg ønsker jer en rigtig god ferie
  hilsen Trine

 • et cetera

  Lyder ellers som gode planer, Trine – jeg har hørt begejstrede udsagn fra folk det har været med på Harry Potter-vandringen … og en musical går man jo aldrig fejl af. Der er nok ingen tvivl om, at man får rejsen billigst ved selv at stå for det, men det er der jo så også arbejde med. Jeg har ikke prøvet B&B i London, men der er gode og prisbillige hoteller i Paddington og Bayswater, som er de to områder jeg foreløbigt har erfaring med … Håber også I får en dejlig ferie, når det bliver Jeres tur – London er en fantastisk oplevelse – også, og måske ikke mindst, for børn/teenagere :-)

 • Malene

  Jeger blevet lidt påpasselig med at lave shoppinglister for mine rejser, for tingene er med garanti udsolgt, når jeg når frem ;)
  Jeg var vitterligt i ALLE Londons Muji afdelinger (og der er mange) for at fremskaffe den absolut sidste CD-afspiller – i hvid.
  Jeg håber, du får dine shopping ønsker opfyldt – og at I får en fantastisk tur. Og så slår jeg lige et slag for Shoreditch:
  http://www.hvorkragernevender.dk/2013/11/london-shoreditch.html

 • Malene

  Hov, to slag åbenbart. Slet bare det ene ;)

 • et cetera

  Åh ja, Muji’s CD-spiller – det er og bliver et udsøgt stykke design … Jeg kalder den også kun “mulig shoppingliste”, Malene – netop fordi det kan skuffe, hvis tingene er udsolgte/svære at få fat i – og så er det jo London, så der kan dukke helt andre ting op end dem man troede man skulle ha’ ;-)
  … og apropos det med at tage præcendens over hvad man troede: 1000 tak! for linket, Shoreditch røg lige ind på førstepladsen over aktiviteter – og så er det fantastisk med lige præcis dine anbefalinger, som jeg jo erfaringsmæssigt kan være 100 % sikker på, også vil være noget for mig :-)

 • Malene

  Jeg tror også området vil falde i din smag. Og jeg fik altså kun en prøvesmag på kvarteret, der er meget mere at udforske :)

 • jonna

  Den med neglelak lyder som en god ide dem kan man ikke få for mange af.
  London kender jeg ikke men Prag er jeg glad for og har planener om en lille tur der til i foråret. Holder meget af storbys ferie.

 • Karina

  Lakken og skoene er rigtig fine ;)

 • et cetera

  Vi nåede desværre ikke Shoreditch, Malene – men vi er enige om at ville til London fremover på en noget mere “regular basis”, så området er på listen nu ;-)

  Hvor lyder det hyggeligt med Prag, Jonna – det er sådan en smuk by – håber du kommer afsted :-)

  Ja, det var de, Karina – men lakken endte i en anden farve og skoene var udsolgt … ;-)

 • Pernille

  Det er længe siden jeg har været i London…
  Dejligt I havde en skøn tur :)

 • Anette

  God påske – håber det er det gode real life som er årsag til stilhed på kanalen

 • Joan bagger

  Ååh gad det var mig, jeg har aldrig været i London, men helt klart et sted jeg godt kunne tænke mig at rejse til,,

Læg en kommentar

Jimmy