et cetera

Vinterbilleder

onsdag 21. januar 2015 · 5 kommentarer · Instagram, Liv og levned, [et cetera]

IMG_0974.JPG

Desværre har jeg været ramt af endnu omgang af what-ever – denne gang med ond hovedpine, kvalme og opkast. Jeg troede nærmest det var løgn,  men nej … Det føltes egentlig mest af alt som et 4 dage langt migræneanfald og det var det måske i virkeligheden også, selv om det heldigvis (knock on wood) er noget jeg aldrig før har været ude for.

Det startede fredag eftermiddag og så lå jeg ellers på langs en uendelig lang weekend. Jeg kunne simpelthen ikke bære tanken om at forsømme (jeg plejer ellers at tordne mod folk, som tror de er uundværlige), men jeg tvang mig altså på arbejde mandag og tirsdag og måtte så også direkte på hovedet hjem i seng lige efter fyraften. Tro mig – det var en meget lettet Ulla, der følte kvalme og hovedpine lette, så pludseligt som de var kommet, sent i går …

Blogindlæg og billeder har der ikke været kræfter til, jeg synes bare lige at jeg ville tjekke ind og skrive at jeg stadig er i live, selv om jeg har været død-dårlig, – så den ovenstående lille collage er nogle af de seneste mobilbilleder fra Instagram – sorry, bloggen ;-)

5 kommentarer indtil videre ↓

 • Susanne

  Ej altså, du er da godt nok uheldig, det er ikke fair. Håber da godt nok uheldet snart stopper. Rigtig god bedring. Knus Susanne (muttidutticom)

 • Pernille

  Dejligt du er ovenpå igen :)
  Jeg synes der er mange rundt om, der er hårdt ramt på sygdomssiden for øjeblikket. Mere end jeg synes jeg husker for en kedelig januar.

 • et cetera

  Ja, det er noget stads, Susanne – 2. gang var en meget dårlig spøg, men tredje gang, troede jeg da godt nok, det var løgn! Heldigvis ser det ud til at være ovre nu – men tak for ønsket :-)

  Som jeg skrev før, Pernille – man bliver simpelthen så grundtaknemmelig, når man så bliver frisk igen. Du har iøvrigt ret, jeg synes også vira og bakterier “flagrer” – men nu arbejder vi jo også begge to, hvor der er mange børn ;-)

 • Malene

  Jeg håber du får en rar og sygdomsfri weekend.

 • jonna

  Godt du er frisk igen nu har du haft din del så god weekend med masse af sne så vejret er til bäger og the.

Læg en kommentar

Jimmy