et cetera

Frisk og prikkende

søndag 11. januar 2015 · 4 kommentarer · Det gode liv, Snapshots, [et cetera]

IMG_0897.JPG

Vi kom lidt sidelæns ind i det nye år med virkelig træls omgangssyge og mig, der troede at nu var jeg frisk – og så var jeg ikke alligevel – og sådan gik det lidt frem og tilbage.

Det var sejt og stak en kæp i hjulet for flere planlagte ting, men det fik da en ende og det praktiske, der manglede opmærksomhed har da omsider også fået den. Man kan jo være sikker på at den slags ingen steder render ;-) Desuden synes jeg altid at man bliver sådan lidt lalleglad, når man omsider har overstået nogle ubehagelige sygedage. Man bliver simpelthen så taknemmelig for at være u-syg igen …

Rengøring, vask og strygning, indkøb til madpakker og de næste par dages aftensmad, friskt grønt i karmene og nylakerede negle – så kan der vist slappes af og startes velforberedt op på den nye uge.

IMG_0901.JPG

Nå ja, og så er der kun 5 uger til vi skal til London – det røg pludselig helt øverst på dagsordenen og husbond og jeg har gået og småsnakket planer hele dagen. Hyggeligt!

4 kommentarer indtil videre ↓

 • Pernille

  Jeg må indrømme det var lidt trist at kunne sige, at jeg var været syg hele året, men hvor var det dejligt at kunne møde op på arbejde i dag :)

 • et cetera

  Øv ha – ja, det lyder da også langvarigt, Pernille, hvis det har varet hele den foreløbige januar? Det er efter sådan en “tur” man kan blive helt overstadig over at kunne møde på arbejde igen … ;-)

 • jonna

  Måske er man mere glad for hverdagen nå alt går som det skal. Har vöret heldig at sygen gik her uden om men syntes er mange der bliver syge ved juletid. Kan godt forstå du glöder dig til ferie.

 • et cetera

  Det bliver man ihvertfald mindet om, når sådan noget småtræls noget, som omgangssyge hægter sig fast, Jonna – at gode hverdage skal der sættes pris på :-)

Læg en kommentar

Jimmy