et cetera

Moments

mandag 5. januar 2015 · 6 kommentarer · Arbejdsliv, Snapshots, Strøtanker, [et cetera]

IMG_0865.JPG

Så fandt 2 1/2 uge, fuld af øjeblikke af den fineste, stilfærdige slags, sin afslutning. Begivenhedsløse kan man næsten kalde dem – og det var lige hvad vi havde brug for … eller … 2 1/2 uge er måske en tilsnigelse, det var nærmere 2 uger og den sidste 1/2 blev desværre fortæret af den ondeste maveinfektion.

I dag var så første arbejdsdag i det blanke, fine 2015 som strækker sig foran os nu. Mærkelig fornemmelse faktisk, at være i et arbejdesliv, hvor jeg ikke på mindste måde er ked at starte op igen efter ferier – skønt jeg måske, lige i dag, også selv følte mig lidt blank efter 5 dages hel- og semi-faste.

Lidt blank var jeg også i forhold til nogle af mine noter og kalenderindførsler fra før ferien. 2 1/2 uge er trods alt, hvad der for mig ligner en halv sommerferie og posen med arbejdsbrikker skulle godt nok lige rystes, før jeg kunne komme i gang med dagens opgaver, som bl.a. indebar ansøgninger til ministerier samt gennemgang af årets første Bogmarked’er og deraf følgende materialevalg til biblioteket. Det sidste sidder i rygmarven – det første gjorde ikke helt ;-)

6 kommentarer indtil videre ↓

 • Malene

  Mon stentrappen er fra Mølleparken? Som jeg stadig har tilgode, selvom jeg bor så tæt på. Måske jeg skulle få gjort noget ved det i weekenden?
  Jeg hepper på god bedring din vej.

 • et cetera

  Du hat fuldstændigt ret, Malene – det er Mølleparken, ét af mine favoritsteder i Aa :-) – og tak for at heppe, jeg er bange for at jeg har brug for det …

 • Pernille

  Der er ikke noget bedre end at glæde sig til at komme på arbejde, efter en lang ferie. Alt andet ville være forfærdeligt :)

 • et cetera

  Jeg har prøvet dette med at grue for arbejdsstarten igen nærmest fra det øjeblik jeg gik på ferie, Pernille – og at tælle dagene til næste gang jeg havde fri. Dengang vidste jeg ikke engang hvor skidt jeg havde det i det jeg var i, for så skulle jeg have været ude af det – koste hvad det ville … Men det er heldigvis fjern fortid nu :-)

 • A+K/VenterPaaVin

  Mølleparken er skøn. Og tak for Grinchenreminder, den har jeg ikke fået set denne jul! :)

  – Anne

 • et cetera

  Haha, ja, det har du da selvfølgelig ret i det ér, Anne – det havde jeg faktisk slet ikke tænkt på … :-)

Læg en kommentar

Jimmy