et cetera

Svineheldige

torsdag 23. maj 2013 · 6 kommentarer · Hjertevarmere, Liv og levned

DSCI0029

Vi er dobbelt velsignede, husbond og jeg – med de to dejlige unge mennesker, som vores børn har udviklet sig til. De fylder ellers ikke meget på bloggen her – og ihvertfald slet, slet ikke noget der matcher hvad de betyder i vores “virkelige” liv, men nu har vi netop haft en uge helt og aldeles i de unges tegn og den har været fyldt til bristepunktet af glæde og stolthed.

student_og_hjertenskaer

– og er man rigtigt heldige, så lægges der til velsignelserne, når der kommer dejlige svigerbørn til …

Vi er svineheldige – er vi …

6 kommentarer indtil videre ↓

 • Lene

  Vel er I det og hjertelig tillykke med og til studenten :-)

 • et cetera

  Mange tak, Lene – og det er da utroligt så meningsfyldt det ér med det der yngel … ;-)

 • Anne

  Stort tillykke med sønnen. Jeg kommer ind imellem forbi din blog, og har aldrig kommenteret. Men da jeg selv har børn på Grenaa Gymnasium hæftede jeg mig på et tidspunkt ved, at din søn var rejst sydpå for at gå på GG. Jeg har næsten hver dag afleveret en bilfuld unge mennesker ved gymnasiet, og ofte tænkt at én af dem, vi passerede på vej op til indgangen var din søn. Og sørme om jeg ikke flere gange har tænkt at lige netop den flotte unge mand på billederne herover, måtte være ham:-) Endnu engang tillykke med ham!!

 • et cetera

  Tusind tak, Anne! Hvor er det morsomt, at du har lagt mærke til sønnike og ovenikøbet har tænkt, at han kunne være min – dét vil også more min familie, som altid siger at han i dén grad ligner mig i sind og skind … nu vil de da mene, at de har beviset :-D

Læg en kommentar

Jimmy