et cetera

Hyggekrogen

onsdag 22. maj 2013 · 5 kommentarer · Corners of my home, Opslagstavlen

NYTT_ROM

Vi er vist mange, der har disse ret store sofaer med brede armlæn, som trendforskere spår ude om et øjeblik …

Den ryger ikke ud i kulden herhjemme, kan jeg så afsløre – vi lever i den sofa!

Når man så har fået sig krøllet godt sammen i sin chaiselongue-ende af flyderen, kan man nu alligevel godt mangle noget fralægning på de ellers komfortable armlæn. Der findes gode – og smådyre – løsninger, men et fif ér, at en støtte til den bærbare fra IKEA fungerer (lige så?) godt – og unægteligt er noget billigere. Det er selvfølgelig afhængigt af armlænets bredde, den er jo ikke fleksibel som de “fødte” løsninger, men til vores har den altså præcis den rigtige bredde …

NYTT_ROM_1

Bladet jeg sidder med er forresten norsk og virkeligt anbefalelsesværdigt. Der er få reklamer og mange sider boligreportager, sådan som jeg bedst kan lide det. Jeg køber det hos 7-Eleven på vores lokale “hovedbanegård”, som faktisk har et helt hæderligt udvalg af magasiner og har forresten også set det hos Salling, men der er sikkert flere bladpushere der er leveringsdygtige.

5 kommentarer indtil videre ↓

 • Ida

  Nej, der er ikke noget bedre end at krølle sig sammen i sådan en flyder.
  Det blad lyder også lige som noget for mig, jeg må omkring banegården. Det er nemlig også min bladpusher ;) Sådan en trist regnvejrsdag kører vi sommetider derind og forærer os selv et godt blad – det er den helt rette kur!

 • Marie-Louise

  Det er nogen lækre blade du køber. jeg har også skrevet dem ned til næste gang jeg skal forkæle mig selv (:

 • et cetera

  Dejlig kur, Ida – og lige efter mit hoved :-D

  Nemlig, Malou – man skal være go’ ved sige :-)

 • Pernille

  Hvis jeg havde plads (og råd) til sådan et monstrum, stod der også en hos mig. Jeg har hverken det ene eller det andet, men i stedet en gammel Londonsofa. Umage, med plads til to og ganske skøn i al sin glans med frynser og opskåret fløjl… Men det betyder ikke, jeg ikke kan drømme :)

 • et cetera

  Ja, det er selvfølgelig en forudsætning, dét med pladsen, Pernille – men London-sofaen lyder nu også hyggelig:-)

Læg en kommentar

Jimmy