et cetera

The Devil is in the details

onsdag 20. februar 2013 · 4 kommentarer · Corners of my home, Fra iPad/iPhone

20130220-163041.jpg

Jeg holder ferie og jeg laver nada!

Det er der sådan set ingen af os der gør – hund, mand, barn eller jeg. Der laves masser af god mad … og drikkes en masse te … med chokoladescones … og læses en del … og kigges en mængde film og serier. Det er godt, meget andet er der ikke at sige om det.

I morgen står programmet på venindeaftale – brunch og bif og imens jeg råhygger med det, vil vores soveværelse bliver ryddet og “aftapet”, så jeg fredag kan give det et lag hvidt eller to. Efter at jeg lykkedes med at få mit walk in closet færdigt, er det blevet endnu tydeligere hvormeget sådan et lag lysner.

Jeg er blevet lovet, at for længst indkøbte kontakter også vil blive sat op.

Det er en detalje der bestemt også opdaterer. Vi valgte i sin tid LK Fuga Softline i sort og “sølv” men nu er jeg selvfølgelig kommet i tvivl om helt sort er pænere.

Nå, men skiftet bliver de ikke. Vi har en hel indkøbspose fuld af det oprindelige valg og sådan må det blive nu…

20130220-164312.jpg

Jeg spekulerer også så det knager på opladerstation til 2 x iPads og 2 x iPhones. Jeg kan, som sædvanligt, ikke finde en løsning jeg både kan li’ og som ikke koster det vilde. Jeg har dog en idé, med noget som aldeles ikke er beregnet til formålet – hvis det lykkes, så kommer der måske mere om det senere …

Nå, men jeg må tilbage til mit meget vigtige forehavende med at lave … absolut ingenting :-)

4 kommentarer indtil videre ↓

 • jonna

  Dejligt med ferie hvor der er tid til at slappe, the bøger og film er ikke dårligt.
  Og samvær med venner er guld vær. Så forsat god ferie.

 • et cetera

  Tak, Jonna – og ja, jeg ved også allerede, at denne ferie er godt tilrettelagt … Vi mærker tydeligt, hvordan skuldrene lægger stadig mere afstand til ørene, for hver dag der går :-)

 • Britt

  Vi har også efterhånden maaange iDevices, der skal lades. Pt har vi en Kvissle ladestation fra IKEA til iPhones og IPod Touch og en hvidmalet magasinholder i træ til iPads. Begge dele har plads til at gemme kablerne lidt væk og de står på en central plads i entreen. Funker godt!

 • et cetera

  Nej, det er altså morsomt, Britt – for vi har også dén Kvissle til iPhones nu … og det “noget som aldeles ikke er beregnet til formålet” men som jeg påtænker til også at kunne rumme iPads, er netop arkivbakken i samme serie :-) Jeg håber min handy mand kan fikse den lidt, så der bliver plads til ledninger og mulighed for ophæng …

Læg en kommentar

Jimmy