et cetera

Sunday-snapshots

søndag 17. februar 2013 · 4 kommentarer · Corners of my home, Fra iPad/iPhone, Snapshots

20130217-115951.jpg

Jeg har altså noget med plexiglas, akryl, polykarbonat … kloge hoveder kan sikkert forklare forskellen, men gennemsigtige sager er det ihvertfald … Jeg har en gammel fascination af glas og måske er dette den opdaterede version.

Jeg er også rigtigt glad for neonfarverne for tiden – men den kærlighed er nok knapt så holdbar. Jeg er jo næppe upåvirket af, at det ses så meget på yndlingsblogge og i ditto boligblade, men lige p.t. synes jeg altså, med alle de andre, at det er megacool. Når man ellers primært indretter i sort, gråt og hvidt, så er der ikke meget andet der kan lyse op som netop neonfarverne.

20130217-121233.jpg

4 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy