et cetera

Macarons

søndag 24. juli 2011 · 4 kommentarer · Frankrig, Mavefryd

Jeg tror faktisk ikke, at franskmændene er klar over, at deres små macarons har været hypet, som de har i resten af Europa og USA.

Egentlig tror jeg også, at de er ret ligeglade – de har spist macarons længe – og bliver nok også ved længe efter, at de små lækkerbidder er glemt til fordel for andre modeluner …

Jeg har ikke spist macarons udenfor Frankrig, det passer mig fint at have mit eget lille orgie en enkelt gang hvert år og stille og roligt smage mig igennem de mange, M-A-N-G-E forskellige smagsvarianter.

I år var det nogle med røde og mørke bærs smag og så en enkelt blomstersmag: cerise, framboise, cassis og rose (kirsebær, hindbær og solbær).  De var nok kønnere, med deres perlemor og sølvglimmer – end de egentlig smagte mig. Forløbig er det citron, caramel og noix (nødder), der hitter hos mig.

4 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy