et cetera

Holland, Aalborg

lørdag 28. maj 2011 · 8 kommentarer · Opslagstavlen

Aalborg er blevet beriget med en ny – og virkelig delikat – butik.

Kan byen virkelig bære endnu en butik med boliginteriør, er indehaveren blevet spurgt – og ja, det mener hun jo tydeligtvis.

Jeg er fuldstændig enig.

Konceptet er både smukt og gennemført med stor æstetik og international klasse i præsentation og udbud.

Det smukke keramik fra Finnsdottir, er jeg meget glad for nu fås her i byen – men der er bestemt også design fra hollandske Moooi og Designhouse Stockholm, Oi Soi Oi og Zoé de Las Cases, som jeg ikke synes det aalborgensiske marked er oversvømmet med allerede.

Jeg kan rigtigt godt lide, når et salgslokale inspirerer og forkæler ved at vise vejen til hvordan nyt blandes med gammelt, stramt moderne med etnisk og det hele krydres med levende lys og blomster.  Det viser sjæl og engagement, som rækker lidt ud over det rent kommercielle.

Jeg byder “Holland” hjertelig velkommen – det er en butik, som jeg ihvertfald forudser at få meget glæde af! :-)

8 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy