et cetera

Sofa-dyr

mandag 28. februar 2011 · 11 kommentarer · Corners of my home, Liv og levned

Gode, skarpe billeder af sofaen bliver der ingen af …  

Der er tre store vinduer i den ende af stuen – og det giver overbelyste billeder, uanset hvilken vinkel man vælger. Venter man til lyset er svindende, ja .. så korner billederne selvfølgelig, når man nu a-l-d-r-i-g-n-o-g-e-n-s-i-n-d-e bruger blitz.

Trods den elendige billedkvalitet, tror jeg nu godt, at man alligevel kan få et indtryk af sofaen vi simpelthen er flyttet ind i?

De sidste dage af vinterferien boede vi nærmest i den: spiste brunch, så film, læste, snakkede og sneg os til en morfar. Vi er enige om, at det er den bedste investering vi har foretaget meget, meget længe!

Lige om lidt rykker vi derind igen – alle fem. Meget lidt politisk korrekt, ser vi nemlig film når vi spiser her i familien. Især efter første arbejdsdag efter en uges ferie, som strakte sig fra 7.30 – 16.30, kan man vel godt trænge til at koble helt af? Ihvertfald indtages aftensmaden til sidste del af Millenium-trilogien, som vi begyndte at gense i ferien.

Go’ rest-mandag til alle – sofa-dyr eller ej :-)

11 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy