et cetera

Lavineskred

fredag 25. februar 2011 · 10 kommentarer · Corners of my home

Vi har aldrig rigtigt brugt vores stue. Der har været den obligatoriske sofagruppe og et lækkert spisebord –  men brugt er den aldrig blevet. Joh, altså til gennemgangsrum, til gæster i venteposition til indtagelse af måltidet, men de hang iøvrigt egentlig hellere rundt ude i køkkenet og joh … forresten har vi da også haft en tradition for at se julefilm derinde …  

Det er ikke meget at have knapt 30 m2 stående til – men rummet fungerede ikke rigtigt og vi gad det derfor heller ikke. Istedet har vi brugt køkkenet flittigt – og hevet bløde stole og madrasser ud så køkkenskriverne kunne være sammen med kokken – og den store fladskærm, som selvfølgelig var sat op derude også …

Nu har vi så opgraderet endnu en fladskærm til en større model … som krævede korrekt vinklet vægophæng … som så krævede den nye sofa … som krævede nye frasætningsborde … som krævede nye lamper  … og et par nye puder … som helt sikkert kræver, at væggen mellem stue og køkken væltes – så der er sammenhæng mellem to dejlige rum – og overflødiggør to spiseborde med 5 meters afstand (og en væg imellem).

Det sidste har jeg sunget stille og blidt for i årevis, mens jeg tålmodigt ventede på, at husbond omsider skulle se idéen som sin egen.

Det har han nu.

Skønt det bliver nok ikke lige idag – for idag har han dels nok at se til med at bore og skrue og samle alt det andet … og dels er væggen vist også bærende ;-)

Forresten – så tror jeg også at han stadig er en smule fortumlet. Han havde vist trods alt ikke lige set, at den nye fladskærm ville udløse en lavine af denne størrelsesorden …

P.S. Billeder skal nok følge (hvis lyset ellers er til det) – og formentlig endda til kvalmegrænsen, for vi er glade for dét, vi har fået lavet her …

10 kommentarer indtil videre ↓

 • Karin

  Det lyder rigtigt spændende og lækkert! Glæder mig til at se billederne.

 • Frau Putz

  Lyder som en rigtigt god løsning at lægge de to rum sammen. Godt han endelig kom på den… ;)

  ~ Karina

 • Liselotte

  Jeg har den fordel, at jeg véd præcis, hvad du taler om og beskriver. Det lyder så rigtigt – det hele og med garanti noget, som I er og bliver rigtigt glade for :-)

 • Pernille

  Det lyder spændende og helt rigtigt.
  Og bærende vægge – det er vist til at løse :)

 • et cetera

  Karin – kommer … kommer … :-)

  Ja, ikke, Karina :-D

  Det gør du nemlig, Liselotte – og du har ovenikøbe også hørt mig synge … og støttet mig i at sangen var go’ nok … :-)

  Jeg tror det, Pernille – og ja, selvfølgelig kan det med det bærende løses :-)

 • Lisbeth K

  Hi hi hi…Ting tager tid og tålmodighed er en dyd! Belønningen er løn i sig selv når han (endelig) får ideen selv. Kender det udemærket. God weekend ;o)

 • Lea Poulsen

  Ronald Reagan: “Tear Down This Wall”
  Det bliver sikkert godt.

 • Tante T

  Smid bare billeder i massevis på bloggen, – det lyder spændende… :)

 • Hanne

  Ha- ha.
  Jeg kender nogen, der bare lige skulle skifte blandingsbatteri i en brusekabine, men så røg der en flise ved nedtagningen og det hele endte med et nyt badeværelse + det løse :-)
  Rigtig god arbejdslyst – også me den bærende væg!

 • et cetera

  Lisbeth – det er vist lidt kvindelistigt … men skidt pyt, ikke? ;-)

  Jeg tænkte nu mere Pink Floyd, Lea … ;-)

  Tante T – lysmæssigt er det næsten umuligt at fotografere i den del af stuen – men jeg skal forsøge … :-D

  Haha – Hanne … jamen sådan kan det jo åbenbart gå … :-D

Læg en kommentar

Jimmy